Underhåll pågår


Vi ursäktar uppehållet och hoppas ni snart återkommer,
för kontakt eller frågor ring oss på 08-15 40 00.


Hälsningar teamet på Soffkoncept

OM SOFFKONCEPT

Soffkoncept är en specialiserad soffbutik på nätet med stor fysisk butik på Nynäsvägen 3c i Vega/Haninge, strax söder om Stockholm. Med över 100 st soffmodeller i butiken så har vi ett av Stockholm’s absolut största utbud av soffor.

Eftersom vårt fokus är just soffor så finns gedigen kunskap inom stoppmöbler. Med över 10 års erfarenhet inom branschen så har vi full koll om soffornas uppbyggnad, komfort, kvalité och ursprung. Alla våra säljare har flera års erfarenhet i möbelbranschen och är redo att hjälpa dig att hitta just din nya drömsoffa.

Soffbutik soffkoncept maxx divansoffa
Lounge start5

SORTIMENT

Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt med dom hetaste trenderna från årets möbelmässor. Oavsett vilken soffa du söker är det alltid värt ett besök hos oss. Vi har Stockholm's största utbud av djupa raka soffor och även ett fantastiskt utbud av sköna soffor med hög rygg.

Nästan alla våra soffor och fåtöljer går att få i hundratals olika tyger och färger och även i skinn. De flesta modeller går även att få som 3-sits, 2-sits och fåtölj eller som hörnsoffa eller divansoffa i olika storlekar och utföranden. Ni som kund bestämmer hur ni vill ha er nya soffa.

Vi har även ett brett sortiment av sköna kvalitetsfåtöljer, soffbord, mattor och lampor från några av Nordens ledande leverantörer. Vi samarbetar med flera stora kvalitetstillverkare i Finland, Estland , Norge och Sverige. Välkommen att besök oss i vår butik i Haninge eller köp dina nya möbler online.

FÖRETAGSUPPGIFTER

Soffkoncept Sverige AB
Box 7042
187 11 Täby

Telefon: 08 - 15 40 00

Organisationsnummer: 559061-4870
Bankgiro: 480-2187
Plusgiro: 80 30 67-8

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG SOM KUND?

– Trevligt bemötande
– Personlig service
– Kunnig personal
– Komfort och kvalité
– Otroligt utbud av möbler
– Prisvärda produkter